lauantai 9. marraskuuta 2013

Tehdään siitä oikein retki!

Remppaevakkojen reki starttasi jälleen kerran, ja kun säätila oli erinomainen, päätettiin tehdä siitä oikein retki.

Joten retki siitä tuli! Oikea kaupunkiretki!

Tunnista kaupunki ja voita... öö, banaani?

Tuli ainakin Isonpojan mielestä hieno retki, johon sisältyi leikkipuisto, kosken ylitys hurjalla sillalla ja valtavan iso palopumppu. Niin ja lopuksi vielä hampurilaisen syöminen "ihan oikeassa" ravintolassa. Ja hampurilainen tuli autossa! VIHREÄSSÄ autossa! 

Hyvä retki.

Äiti vähän häpesi puistoasuna toimineita kuraisia ulkoiluhousujaan, mutta minkäs teet. Tässä iässä ei enää palella. (Ja kura kertoo vain siitä, kuinka savinen on pienviljelijän perunapelto!) 

Uudistettu Pikku kakkosen puisto oli hieno! Erityisesti tietysti junamiehen mieleen oli juna, jossa pääsi kuulemma ajamaan veturia ja kaikkea. Äidin mieleen oli riippusilta, jossa vähän arkapyrstö poikakin uskalsi laittaa riehavaihdetta silmään. Kaiken kaikkiaan puuhapaikkoja kyllä riitti. Pitänee vain palata jonain toisena viikonpäivänä, ehkäpä myös kurjemmalla säällä, jolloin paikalla ovat vain todelliset puistosissit. Vaikka tuskin tuota hienoutta kovin usein kovin rauhallisena löytää. 



Niin ja sitten tämä ilmiö oli äidin mieleen. Marraskuussa! Ai ai ai!

Ihmevauvan mielipidettä ei kyselty, se nukkui koko reissun. Heräsi syömään ravintolassa ja jatkoi uniaan. Ihme. Vauva. (Ja iso, tänään 4 kk!)

1 kommentti: